Baan 496.33

 

496/33 is our renovation project that change

the 40-year-old building to the new cozy home both architecture and interior.    

Architecture

 

The new facade was designed to cover the old look of building

with aluminum and glass to reduce sunlight and heat.  

Before

After

Entrance

 

Change the entrance door from typical commercial building shutter to European style.  

Interior

 

For this 40-year-old building that used to be warehouse, both plumbing and electrical system have to be changed.

Wall has been demolished and replaning.

1st Floor plan
1st Floor plan
Mezzanine Floor plan
Mezzanine Floor plan
2nd Floor plan
2nd Floor plan
3rd Floor plan
3rd Floor plan

Before

Before

After

After

Before

Before

After

After

Foyer

 

 

Living room

 

 

Dinning & Pantry

 

 

Kitchen

 

 

Bedroom

 

 

Working room

 

Bathroom

 

 

IMG_8375.jpg
IMG_8375.jpg
IMG_8559.jpg
IMG_8559.jpg